Find monteringspartner

Vi har et samarbejde med Dækcenter.nu kæden, som har 130 afdelinger fordelt over hele Danmark. Bemærk du ikke bare kan bestille abonnement gennem vores monteringspartnere, men skal gøre det via vores hjemmeside.

Din monteringspartner kan hjælpe med at montere eller skifte dæk eller fælge til dit abonnement. Første gang du er kunde skal du skrive til os for at få tildelt en monteringspartner dit geografiske område.

Udfyld venligst denne formular

Alle felter er obligatoriske

Hvorfor skal jeg udfylde denne formular?

Dæk & Fælge er ikke som en liter letmælk man køber. Vi skal altid lige have tid til at tjekke ud fra registreringsnummer på din bil om du har bestilt den rigtige fælge eller dæk som passer.

Hvorfor skal jeg vente 5 dage på min montering?

Fra din bestilling af skal vi altid have 5 dage til at sende dæk eller fælge rundt i landet til de forskellige monteringspartnere. Du kan altid ringe ind for at høre hvilken monteringspartner som har produkterne på lager. Årsagen til det tager lidt tid er også fordi dæk og fælge fylder ekstremt meget og ligger derfor på kæmpe fjernlager typisk udenfor byerne og tager derfor lige lidt tid at få sendt rundt.

Hvad var det nu der var gratis med i mit abonnement?

Du får altid gratis montering, skift af dæk/fælge, afbalancering og gratis lapning og dæktryk test i hele leasing perioden.

Dækker i hele landet?

Ja, vi har et samarbejde med Dækcenter.nu kæden, som har 130 afdelinger fordelt over hele Danmark. Bemærk du ikke bare kan bestille abonnement gennem vores monteringspartnere, men skal gøre det via vores hjemmeside.

Hvorfor skal jeg udfylde registreringsnummer?

  1. Det er umuligt for os at finde din ordre eller bil hvis vi ikke har det
  2. Vi tjekker altid om du har bestilt det rigtige dæk eller fælge.
1