Hjælp til

Leasingselskaber

Hvorfor ikke lease dæk & fælge samtidig med jeres kunder leaser biler?

Hvorfor bliver partner med dækleasing

Tjen penge på Dæk & Fælge

Hvorfor ikke lease dæk & fælge samtidig med jeres kunder leaser biler?

DÆKLEASING A/S ønsker at tilbyde jeres kunder muligheden for at lease dæk & fælge gennem os som et total eller delvis whitelabel produkt. I vælger selv, hvordan I ønsker konceptet skal se ud.

Jeres kunder kan bestille via en portal eller via vores hjemmeside, og hver gang der foretages et køb, vil I selvfølgelig kunne få en del af æren.

Når vores sælgere ringer til firmaer, kan der være kunder, som efterspørger en total løsning af deres bilflåde. Vi vil naturligvis henvise vores kunder til vores leasingpartnere, hvortil de kan indgå i en større erhvervsaftale. Så vi betragter lidt vores koncept som en win-win solution for begge parter.

Fordele for dig

 • Giv jeres kunder, sikkerhed og komfort
 • Fast lav pris- Alt inklusiv
 • Hurtig service – ingen bekymringer
 • Landsdækkende service
 • NYE KUNDER

 • Bliv forhandler
 • Tjen penge på dæk & fælge
 • Spar tid til dæk og fælge skiftning
 • Udvid din forretning
 • Vi tilbyder

  Danmarks bedste dæk & fælge priser til leasingselskaber

  DÆKLEASING A/S er en ny og spændende udbyder på det danske marked. Vi starter ud med Dæk & Fælge, men andre services er på vej.

  Vi er ret overbevist om at ingen har kan tilbyde den samme service og vores produkter er mere attraktive. Kunderne kan altid købe sig ud af aftalen til en fordelagtig pris. Så ingen skjulte omkostninger.

  Se videoen

  Sådan fungerer vores koncept

  Læs mere om vores løsninger

  Vores erhverv og partnerløsninger

  Hos Dækleasing A/S tilbyder vi forskellige løsninger til erhvervsdrivende. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende snak eller tilbud.

  ERHVERV & FIRMAORDNINGER

  Vi tilpasser lige præcis den dæk og fælge løsning, som passer til jeres virksomhed. Kontakt os i dag for et uforpligtende snak eller tilbud.

  LEASINGSELSKABER

  Vores koncept harmonerer perfekt sammen med det traditionelle bil-leasingkoncept. Vi tilbyder derfor muligheden for et unikt samarbejde hvor i håndterer alt service i forhold til kundens bil, vi håndterer alt service omkring dæk og fælge med det formål at kunden får en fantastisk oplevelse.

  MONTERINGSPARTNERE

  Vi kan ikke leve uden vores monteringspartnere. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at samarbejdet med os er en god oplevelse for alle parter.

  DL GARANTI
  close slider

  GARANTI OG TRYGHED

  Når du leaser hos os er det vigtigt at du får en god oplevelse! For at sikre dette har vi stillet nogle parametre som vi altid skal overholde i forbindelse med de dæk vi leaser ud. Vi kalder det Dækleasing Garanti – DL Garanti:

  Altid fabriksnye dæk

  Altid EU godkendte dæk

  Altid sæsonrigtige dæk

  Altid perfekt afbalanceret dæk til din bil

  Dæk der dækker din bilsbehov

  Vi er i gang med at lave vores hjemmeside helt om – Vi glæder os til at præsentere en ny version af Dækleasing A/S.
  preloader