Leasingselskaber

Sådan fungerer DÆKLEASING A/S

HVORFOR BLIVE PARTNER MED DÆKLEASING A/S

Tjen penge på Dæk & Fælge

Hvorfor ikke lease dæk & fælge samtidig med jeres kunder leaser biler?

DÆKLEASING A/S ønsker at tilbyde jeres kunder muligheden for at lease dæk & fælge gennem os som et total eller delvis whitelabel produkt. I vælger selv, hvordan I ønsker konceptet skal se ud.

Jeres kunder kan bestille via en portal eller via vores hjemmeside, og hver gang der foretages et køb, vil I selvfølgelig kunne få en del af æren.

Når vores sælgere ringer til firmaer, kan der være kunder, som efterspørger en total løsning af deres bilflåde. Vi vil naturligvis henvise vores kunder til vores leasingpartnere, hvortil de kan indgå i en større erhvervsaftale. Så vi betragter lidt vores koncept som en win-win solution for begge parter.

Fordele

Giv jeres kunder, sikkerhed og komfort

Fast lav pris- Alt inklusiv

Landsdækkende service

Nye kunder - skab mersalg

Bliv forhandler

Tjen penge på dæk & fælge

Udvid din forretning

VI TILBYDER

Danmarks bedste dæk & fælge priser til leasingselskaber

DÆKLEASING A/S er en ny og spændende udbyder på det danske marked. Vi starter ud med Dæk & Fælge, men andre services er på vej.

Vi er ret overbevist om at ingen har kan tilbyde den samme service og vores produkter er mere attraktive. Kunderne kan altid købe sig ud af aftalen til en fordelagtig pris. Så ingen skjulte omkostninger.

Kontakt os i dag for at indlede et samarbejde

Vores Salgschef Thomas Grand Pedersen kan træffes direkte på mail tgp@daekleasing.dk for nærmere information og samarbejde.

1