LÆS MERE

GARANTI OG TRYGHED

Når du leaser hos os er det vigtigt at du får en god oplevelse! For at sikre dette har vi stillet nogle parametre som vi altid skal overholde i forbindelse med de dæk vi leaser ud. Vi kalder det Dækleasing Garanti – DL Garanti:

 

  • Altid EU godkendte dæk
  • Altid sæsonrigtige dæk
  • Altid perfekt afbalanceret dæk til din bil
  • Dæk der dækker din bilsbehov

Dækleasing A/S tænker grønt

Miljøbevidste

Når vi lover dig 4 nye dæk pr. sæsonstart, tænker du sikkert, det er ikke miljøvenligt?

Hos Dækleasing A/S går vi meget op i at være grønne. Vores koncept er gennemtænkt således at vi skåner miljøet mest muligt ved at undgå og sende dæk til forbrænding. Der skrottes mere end 13 millioner tons dæk årligt på verdensplan, heraf er 3,4 millioner tons af dem i EU.

Kasserede bildæk er kendt som problematisk affald, da de i en forbrænding udleder giftige gasser. Derfor har vi indtænkt en løsning i vores forretningsmodel således vi ikke er med til at forøge denne problematik. Alle brugte dæk som vi har leaset ud, vil blive nøje vurderet i forhold til deres tilbageværende dækmønster. Hvis dækmønsteret ikke er så nedslidt så dækket forsat sikkert og forsvarligt kan køre på vejene, vil dækkene blive genleaset.

Når dækkene er så brugte og nedslidte at de ikke længere sikkert og forsvarligt kan køre på vejene, vil de blive benyttet til innovative projekter, doneret til legepladser, gokart baner og institutioner i hele verden.

Vi er MILJØBEVIDSTE

Er dæk sundhedsskadelige?

Nej, der findes ingen undersøgelser som viser at dæk er direkte sundhedsskadelige. Derfor er dæk også forsat en stor del af inventaret til legepladser, gynger, underlag, baner mm.
Miljøstyrelsen har i 2005 udarbejdet en rapport som er afgjort med nedenstående tekst.

Afgivelse og sundhedsmæssig vurdering af PAH’er og aromatiske aminer i bildæk – 24-05-2005.

Bildæks brug som gynger og sandkasser er meget udbredt. For at undersøge eventuelle sundhedsmæssige risici er der foretaget analyser af frigivelsen af de potentielt kræftfremkaldende PAH’er og visse aromatiske aminer, som findes i dækkene. Undersøgelserne har vist, at der ikke sker en betydende afgivelse af hverken PAH’er eller aromatiske aminer. Der er derfor ikke nogle sundhedsmæssige risici forbundet med at bruge dæk til gynger eller bruge granulerede dæk som faldunderlag.

Dækleasing A/S

Sådan fungere det?