OM DÆKLEASING A/S

Vi gør det vi er bedst til

Hvorfor vælge os?

Om DÆKLEASING A/S

DÆKLEASING A/S er bygget op omkring hele den filosofi at tilbyde mere sikkerhed til de danske bilejere og dermed gøre danske veje mere sikker for alle mennesker. Vi mener også vores løsning gør dagligdagen lettere for mange mennesker at man ikke skal være usikker på om dæk er sikre eller man skal have dæk opbevaret og skifte flere gange om året.

Vi tilbyder kvalitetsdæk

Alle vores dæk er produceret efter de højeste europæiske standarder og certificeringer. Vores PlATIN dæk er produceret i Tyskland og tysk grundighed og kvalitet og kan måle sig med de absolut bedste brands i verden hvis ikke bedre efter vores overbevisning.

Pris garanti

Livet er for kort til ikke at køre på nye dæk hele tiden. Det er en sikkerhed man ikke skal gå på kompromis med. Der findes desværre ingen regler for man skal have vinterdæk i Danmark, men det mener vi kommer snart som en lov. Der findes desværre heller ikke nogen undersøgelser omkring hvor tit nedslidte dæk er årsag til færdselsulykker, men efter vores skøn er nedslidte dæk en stor faktor for man ikke kan bremse ordenligt i tide, samt en risiko for ens og andres sikkerhed på vejene. Start din livs garanti nu..

Åbningstider

Man 8:00 – 20:00

Tirs 8:00 – 20:00

Ons 8:00 – 20:00

Tors 8:00 – 20:00

Fre 8:00 – 20:00

Weekend  lukket

Certifikationer

Alle vores dæk er TUF godkendt og produceret efter Europæisk standard. Vi tilbyder garanti på vores services hos alle vores monteringspartnere som vi nøje har udvalgt til at være specialister til montering, lapning og afbalancering af dæk.

Kontakt os

Alle felter er obligatoriske

1