[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vi har et samarbejde med Dækcenter.nu kæden, som har 130 afdelinger fordelt over hele Danmark. Bemærk du ikke bare kan bestille abonnement gennem vores monteringspartnere, men skal gøre det via vores hjemmeside.

Din monteringspartner kan hjælpe med at montere eller skifte dæk eller fælge til dit abonnement. Første gang du er kunde skal du skrive til os for at få tildelt en monteringspartner dit geografiske område.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1537971466692{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1543931612861{margin-bottom: 0px !important;padding-left: 15px !important;}” el_class=”reset-padding-on-mobile”][vc_column_text css=”.vc_custom_1585753629226{margin-bottom: 25px !important;padding-right: 30px !important;}”]

Udfyld venligst denne formular

[/vc_column_text][contact-form-7 id=”534″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_toggle title=”Hvorfor skal jeg udfylde denne formular?”]Dæk & Fælge er ikke som en liter letmælk man køber. Vi skal altid lige have tid til at tjekke ud fra registreringsnummer på din bil om du har bestilt den rigtige fælge eller dæk som passer.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Hvorfor skal jeg vente 5 dage på min montering?”]Fra din bestilling af skal vi altid have 5 dage til at sende dæk eller fælge rundt i landet til de forskellige monteringspartnere. Du kan altid ringe ind for at høre hvilken monteringspartner som har produkterne på lager. Årsagen til det tager lidt tid er også fordi dæk og fælge fylder ekstremt meget og ligger derfor på kæmpe fjernlager typisk udenfor byerne og tager derfor lige lidt tid at få sendt rundt.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Hvad var det nu der var gratis med i mit abonnement?”]Du får altid gratis montering, skift af dæk/fælge, afbalancering og gratis lapning og dæktryk test i hele leasing perioden.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Dækker i hele landet?”]Ja, vi har et samarbejde med Dækcenter.nu kæden, som har 130 afdelinger fordelt over hele Danmark. Bemærk du ikke bare kan bestille abonnement gennem vores monteringspartnere, men skal gøre det via vores hjemmeside.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Hvorfor skal jeg udfylde registreringsnummer?”]

  1. Det er umuligt for os at finde din ordre eller bil hvis vi ikke har det
  2. Vi tjekker altid om du har bestilt det rigtige dæk eller fælge.

[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

DL GARANTI
close slider

GARANTI OG TRYGHED

Når du leaser hos os er det vigtigt at du får en god oplevelse! For at sikre dette har vi stillet nogle parametre som vi altid skal overholde i forbindelse med de dæk vi leaser ud. Vi kalder det Dækleasing Garanti – DL Garanti:

Altid fabriksnye dæk

Altid EU godkendte dæk

Altid sæsonrigtige dæk

Altid perfekt afbalanceret dæk til din bil

Dæk der dækker din bilsbehov

Vi er i gang med at lave vores hjemmeside helt om – Vi glæder os til at præsentere en ny version af Dækleasing A/S.
preloader