Dæk & fælge

Læs mere om vores Standard & Premium dæk – Europæisk top kvalitet

PLATIN

299,- PR/MD.

EU tyre label

PLATIN er mærket på vores Premium Dæk. Det er tysk produceret og tilbyder dig dæk i høj kvalitet med et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Dækket er lavet til at kunne kører op til 60.000 km., som specielt vores Taxa kunder er meget glade for. Det er dermed uhørt meget i forhold til andre konkurrenter og har samtidig et meget lavt støjniveau.

Bil og varevogne dæk er produceret i moderne produktionsanlæg hos en velkendt europæisk dækproducent i Tyskland og tilbyder dig sommer- og vinterdæk i høj kvalitet til alle krav.

Dermed skiller PLATIN dæk sig ud fra andre konkurrenter, hvortil størstedelen af mange kendte mærker er produceret i Kina eller uden for Europa. PLATIN dæk kan dermed måle sige hele vejen igennem med kendte mærker som Hankook, Pirelli, Dunlop, Bridgestone m.fl.

Dækleasing A/S er eksklusiv leverandør og forhandler i Danmark.

EVENT – standard dæk til kr. 199,- pr/md.

Hvis du vil have et par virkelig højkvalitetsdæk, til rigtigt gode priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten, er dæk fra EventTyres et oplagt valg. EventTyres blev grundlagt i 2005 og er derfor en forholdsvis ung virksomhed i dækindustrien.
Men det gør ikke på nogen måde deres produkter dårligere. EventTyres fokuserer nemlig på, i så vid udstrækning som muligt at levere højkvalitetsdæk til alle lande i verden.
Dette gør de ved at fokusere på råvarerne, de komponenter, dækkene er lavet af, og på innovation. Virksomheden vælger altid de bedste og mest miljøvenlige produkter for at øge sikkerheden og reducere miljøpåvirkningen, når du kører din bil.
Ved konstant at være på forkant i forhold til de gamle giganter på dækmarkedet udfordrer og udvikler de branchen med de nyeste opfindelser, og det gør dem til en virksomhed i industriens absolutte front.

Se vores video om EVENT – dæk

RIKEN – standard dæk til kr. 199,- pr/md.

Riken kommer fra Japan, og bliver nu produceret i Europa. Et dækmærke der så dagens lys i 1917. Kvalitetsdæk til fair priser. Riken bliver produceret af én af branchens største dækproducenter i Europa.

Hvis du vil have et par virkelig højkvalitetsdæk, til rigtigt gode priser, der ikke går på kompromis med kvaliteten, er dæk fra Riken et oplagt valg.

Riken er et gammelt anerkendt mærke i autobranchen, som er i konstant udvikling og følger med tiden på både teknologi, egenskaber og sikkerhed. Japansk kvalitet – produceret i Europa.

Vi stille store krav til vores leverandører

Alle vores dæk overholder strenge europæiske standarder og miljøgodkendelser. Herunder kan i læse mere om vores dæk og fælge

TÜV-Godkendt

FDM-Godkendt

EU-Godkendt

1